Memory Lane

Gode oplevelser med tidligere musikgrupper og teatre

Jeg har valgt nogle få. Enten som rene lydfiler eller som video.

Harp & Fiddle

Musikken trækker på den righoldige keltiske tradition fra Irland og Scotland, hvor harpen har en særlig rolle. Med violinen smelter den sammen i en klang, hvor sjælen i den galliske musik tydeligt mærkes.

Zafir

Tre mærkelige og forunderlige instrumenter; et helt nyt, et mellem og et meget gammelt instrument smyger sig om hinanden og giver melodier nye klangnuancer og bærer dem af sted fra det ene instrument til det andet…

Se mere om Zafir

Teater 2 Tusind

MIN HISTORIE
”En meget smuk og stærk historie, som bliver leveret
så nænsomt, så musikalsk og medrivende, at den fylder længe efter man har forladt den.”

Teater 2 Tusind

MORFARS PARADIS
“Finurlige og filosofiske replikker, et opfindsomt og skønt samspil med publikum. Nærværende skuespil, stemningsfyldt harpespil, og et lystigt klatre-i-træer-liv, som pludselig kommer til at hænge i en meget tynd tillidsknækket tråd, men heldigvis reddes i land og vendes til en ny forventningsfuld begyndelse. teater2tusinds ”Morfars Paradis” har det hele: Lystig leg og dyb alvor.”

Teater 2 Tusind

KLODS HANS

“Et voveligt eksperiment, der ikke blot lader spillet forgå som en dialog mellem replik og musik. Men som heller ikke er bleg for at lade Hans og prinsessen kommunikere i vekselsang, ja ligefrem duet til toner, der ligger nærmere nutidig kompositionsmusik end danskpop.”

FLEX-Dans/ danseteater

Live-optagelse med publikum kassedans-video

Danseforestilling for de mindste

Danser: Annamaija Rolff Petersen